Funclub start Funcard Funchat Dagens Highscore Start
Lånespel på Funplanet


Äntligen!
Nu kan Puppy komma hem till dig!


Har du en egen hemsida? Tycker du att den behöver piffas upp? Då har du som är Funplanet-medlem chansen nu!

Funplanet erbjuder sina medlemmar en unik möjlighet att "låna" ett Funplanet-spel till sin egen hemsida. Det spelar ingen roll om du har många eller få besökare på din sida - våra spel är kul, och vi vill gärna dela med oss till våra medlemmar.

Välj mellan förkortade versioner av spelen Puppy, Skategirl, Ordfemman och Blocks. Du kan bara välja ett spel åt gången. Anmäl ditt intresse genom att fylla i de efterfrågade uppgifterna här nedan (du måste vara medlem i Funplanet). Obs! Det är viktigt att dina medlemsuppgifter i Funplanets databas är aktuella, annars kan vi inte komma i kontakt med dig. Är du osäker, kan du kolla genom att klicka här. Du får därefter ett mail med instruktioner om hur du går vidare. Spelen som vi lånar ut ligger hela tiden på vår server, så du behöver inte kunna programmera för att låna hem ett.

Funplanet förbehåller sig rätten att godkänna din sida i samband med att vi lånar ut spelet.

(Skäl att neka är till exempel att sidan innehåller rasistiskt, pornografiskt eller på annat sätt stötande eller direkt olagligt material. Missbruk medför avstängning.) Erbjudandet gäller endast privata hemsidor. Företag eller andra kommersiella sajter kan inte låna spel hos oss.


Välj ett spel:
Puppy Skate Girl Blocks Ordfemman

Ja, jag vill låna ett Funplanet-spel!
Funplanet användarnamn:  
Lösenord:  
Adress till hemsida där spelet skall finnas: 
ex. www.company.se/user/

Obs! Som sagt, det är viktigt att dina medlemsuppgifter i Funplanets databas är aktuella, annars kan vi inte komma i kontakt med dig. Är du osäker, kan du kolla genom att klicka här.

Kanaler

DejavURL - View the latest movie trailers